Filter
Cresta Blackthorne Carryall 5 Compartments
Luxe draagtas om allerlei benodigdheden in op te bergen en te transporteren. Voorzien van een degelijke, verstelbare schouderband en uitgevoerd met dubbele handgrepen. De achterkant van de tas is voorzien van een extra dikke voering, waardoor het dragen tegen het lichaam comfortabel aanvoelt. Het rechthoekige hoofdvak biedt plaats aan tal van grote accessoires en is dankzij de twee ritsen en klittenband over het gehele oppervlak te openen. De beide zijvakken zijn geheel afsluitbaar dankzij een dubbele ritssluiting en bieden plaats aan kleinere accessoires. De vakken aan de voorzijde bieden beide plaats aan 3 EVA Accessory bags in maat S.

€ 76,99*
Cresta Blackthorne Cool Baitbag XL
Voor een geslaagde vissessie is vers aas een absolute must. Met de Cresta Blackthorne Baitbag XL is het gekoeld opbergen en transporteren van allerhande aas mogelijk. De gehele tas is aan de binnenzijde voorzien van speciale thermo voering, waardoor zelfs onder warme omstandigheden de inhoud van de tas koel blijft gedurende de dag. Voorzien van handig opbergvak aan de voorzijde voor de kleinere accessoires. Afgewerkt met luxe draagriem en dubbele handgrepen.

€ 61,99*
Cresta Blackthorne Feeder holdall
Size: L
Luxe en extra stevig gevoerde foedralen voor het opbergen van opgetuigde werphengels. De ruime hengelcompartimenten zijn ontworpen zonder losse touwtjes of bandjes aan de binnenzijde. Deze zijn vervangen door de meegeleverde neopreen hengelbandjes. De afgevlakte vorm van het molenvak maakt het mogelijk om meerdere opgetuigde hengels in 1 compartiment op te bergen. Het buitenvak biedt opbergruimte aan steunen, banksticks en andere lange accessoires. Voorzien van luxe gevoerde schouderriem en comfortabel handvat. 3+1 variant

Variants from € 97,99*
€ 117,95*
Cresta Blackthorne Pole Holdall
Size: S
Vaste-hengelfoedralen met stevige voering voor optimale bescherming van hengels en topsets. De binnenzijde van het foedraal is aan weerszijden voorzien van een groot opbergvak en twee elastieken over de gehele breedte, waardoor voor ieder formaat koker de beschikbare ruimte optimaal benut kan worden. Het brede en lange opbergvak aan de voorkant kan gebruikt worden voor een paraplu, diverse steunen of enkele hengelextensions. Uitgevoerd met luxe gevoerde draagriem en neopreen handvat. 4 tube 1+1 compartments

€ 83,99*
Cresta Blackthorne Protector Kit Case
De Protector Kit Case is het ideale opberg- en transportmiddel voor 2-delige topkits voorzien van een elastiek montage. De binnenkant is voorzien van lusjes en steekvakken om minimaal 10 kits overzichtelijk op te bergen. De 10 meegeleverde neoprene bands zijn lang genoeg om naast de 2 delen van de kit ook een winder te fixeren, zodat de topkits reeds van een tuig voorzien kunnen worden Dit betekent een enorme tijdwinst aan de waterkant. De Blackthorne Protector Kit Case is voorzien van een rits over de gehele lengte, zodat het plaats en uitnemen van de kits eenvoudig verloopt en is afgwerkt met een luxe schouderriem en gevoerd handvat.Gegroepeerde productitemsCODEAFMETINGEN1 VEADVIES/CEBRUTO/VEDISCOUNTNETAANTALBACKORDER6402-31410x17x175cm1 X 1€ 85,95€ 49,119.00%€ 44,69 0

€ 85,99*
Cresta Blackthorne Protector Pole Case
Deze Blackthorne Protector Pole Case biedt dankzij de harde bodem en gevormde voering maximale bescherming aan topkits, stokken en feederhengels. De grove en robuuste rits loopt over de gehele lengte, waardoor het foedraal gemakkelijk te openen is en plaats biedt aan minimaal 4 hengelkokers. De voorzijde is voorzien van een hoog vak met lange rits en is geschikt voor het opbergen van extra materialen. De Protector Pole Case is net als de overige Blackthorne luggage afgewerkt met een luxe schouderriem en gevoerd handvat.

€ 83,99*
Cresta Blackthorne Protector Rod Holdall
Size: L
Deze foedralen bieden dankzij de harde, ingebouwde voering en bodem de maximale bescherming aan opgetuigde feeder- en matchhengels. Per compartiment kunnen 1 à 2 hengels veilig worden opgeborgen en getransporteerd. Met een slimme lengte van 1,75m bieden ze plaats aan praktisch alle hengels, inclusief de 2-delige hengels met een langere transport lengte. Voor elk compartiment worden 2 gratis neopreen hengelbandjes meegeleverd. Het zijvak is voorzien van een extra lange rits en biedt plaats aan diverse soorten steunen en accessoires. Natuurlijk zijn de foedralen voorzien van een luxe handvat en een gevoerde schouderriem voor comfortabel transport. 3+1 compartiment

Variants from € 107,99*
€ 127,99*
Cresta Blackthorne Rollerbag
Deze stevige en ruime tas biedt plaats aan grotere accessoires, zoals rollers, topsetsteunen, driepoten etc. De bovenzijde is geheel te openen, zodat alles gemakkelijk in- en uitneembaar is. De handvaten en de gevoerde schouderriem maken transport gemakkelijk en comfortabel.

€ 56,99*
Cresta Eva Accessoires Bag Large
Size: L
De waterdichte EVA Accessoires Bags Small biedt plaats aan tal van benodigdheden, zoals korven, onderlijnen, molens en overige accessoires. Dankzij het doorzichtige deksel is de inhoud direct waarneembaar.

Variants from € 13,99*
€ 18,99*
Cresta Eva Accessoires Bag Large Low
De waterdichte EVA Accessoires Bag Large Low biedt plaats aan tal van benodigdheden, zoals korven, onderlijnen, molen en overige accessoires. Ook de Cresta Modular Hooklength opbergsystemen passen erin. Dankzij het doorzichtige deksel is de inhoud direct waarneembaar.

€ 16,99*
Cresta Eva Bait Bowl Square
De 5ltr EVA Square Bait Bowl Square is voorzien van 2 handvaten en kan dankzij het slimme design in elkaar gestapeld worden.

€ 15,99*
Cresta Eva Baitbag Micro Mesh Large
Size: L
De EVA Accessoires Baitbag Micro Mesh Small 6ltr) is voorzien van ultra fijn mesh in het deskel, waardoor levend aas, zoals maden en wormen, van verse lucht worden voorzien en toch veilig opgeborgen zijn.

Variants from € 14,99*
€ 19,99*
Cresta Eva Baitbowl Small
Size: S
De waterdichte EVA Accessoires Baitbowl Small biedt plaats ruim 2 liter voer of aas.

€ 8,99*
Cresta Eva Basebag
De waterdichte EVA Base Bag met stijlvolle carbon look maakt opslag en transport van benodigdheden gemakkelijker als ooit tevoren. Dankzij het uitgekiende formaat biedt de Base Bag plaats aan minimaal 2 grote en 4 kleine Accessoires Bags en/of Baitbowls. De grove rits, luxe handvat en de hoekprotectors maken deze tas robuust en zeer gebruiksvriendelijk.

€ 44,99*
Cresta Eva Keepnetbag Compact
Size: S
De waterdichte EVA Keepnet Bag Compact met stijlvolle carbon look biedt plaats aan minimaal een rond of vierkant bewaarnet en enkele schepnetten. De grove rits en luxe handvat maken deze tas zeer robuust en gebruiksvriendelijk.

€ 45,99*
Cresta Eva Keepnetbag Large
Size: L
De waterdichte EVA Keepnet Bag Large met stijlvolle carbon look biedt plaats aan 2 tot 4 bewaarnetten en enkele schepnetten. De grove rits en luxe handvat maken deze tas zeer robuust en gebruiksvriendelijk.

Variants from € 45,99*
€ 57,99*
Cresta Eva Waterbucket
De 5ltr EVA Square Waterbucket schept dankzij de vierkante vorm en centraal bevestigde koord (4m) gemakkelijk water.

€ 13,99*
Cresta IDentity Protect Case
De IDentity Protect 190 is het ultieme opbergsysteem voor vaste hengels en topkits. De harde ABS buitenzijde is zeer stevig ,robuust en biedt direct bescherming. Hierdoor is het gebruik van losse plastic kokers niet langer nodig . Dit werkt enorm ruimte besparend, waardoor de Protect 190 plaats biedt aan maar liefst 3 losse 13m hengels en minimaal 8 topkits. De volledige binnenzijde is voorzien van een zachte beschermende laag die krassen op het carbon voorkomt. Beide kanten zijn voorzien van insteekvakken en velcro’s om de hengels en kits vast te zetten en gescheiden te houden. De IDentity Protect 190 is afgewerkt met een zeer duurzame dubbele rits die doorloopt over beide uiteinden. Voor optimaal transport gemak zijn zowel een handvat als schouderriem aangebracht. Transport lenge is 1.90m gewicht is 2.9kg

€ 129,99*
Cresta IDentity Protect RR Case
De IDentity Protect 175 Rod & Reel Jumbo is het ideale opberg- en transportsysteem voor opgetuigde feeder en matchhengels. De harde ABS base met zachte bedekking aan de binnenkant, biedt volledige bescherming aan hengels en molens. Verbogen beugels of hengelogen behoren voortaan tot het verleden. Doordat de molens naar beneden in de case geplaatst worden, kan de lijn onmogelijk tussen de rits terecht komen. Zowel de bodem als het deksel zijn voorzien van 2 EVA strips, waartussen de hengels gefixeerd worden en ze dus ook rechtop staand in positie blijven. Door te kiezen voor een groot vak , i.p.v. opdelingen, wordt de ruimte maximaal benut. Door de molen kruiselings te positioneren kunnen er afhankelijk van het molenformaat, maar liefst 6 tot 8 hengels geplaatst worden. Transport lengte is 1.75m en gewicht 5.5kg

€ 189,99*
SENSAS AASTAFEL JUMBO COMPET. MEDIUM
Medium model met een afmeting van 55 x 40 cm en een Jumbo dak. Beschermt uw aas of lokvoer tegen zon, regen en wind. Voor D25 en D36

€ 119,99*
SENSAS STEUN + KOM
Deze combinatie is onmisbaar om lokvoer, water etc. binnen handbereik te hebben. Past op steunen en poten met een diameter 25.

€ 22,99*