Holland Baits Shelf Life Boilies

Holland Baits Shelf Life Boilies

  • Holland Baits
  • CWK11915.6
€ 13,99 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Leveringstijd 2-3 dagen

Smaak

Maat

CC Moore Equinox Boilies CC Moore Equinox Boilies
vanaf € 11,99 *
MTC Baits Xtreme-S MTC Baits Xtreme-S
vanaf € 17,25 *
MTC Baits GS1 MTC Baits GS1
vanaf € 14,99 *
MTC Baits Sweet Scopex MTC Baits Sweet Scopex
vanaf € 12,50 *
MTC Baits Supa Tuna MTC Baits Supa Tuna
vanaf € 14,99 *
ESP Camo Hoody ESP Camo Hoody
€ 52,99 *
Dutch Nutz: Deze range bestaande uit boilies, dumbels, stickmix, wafter, bait-soak, pop-ups...meer
Productinformatie "Holland Baits Shelf Life Boilies"

Dutch Nutz:

Deze range bestaande uit boilies, dumbels, stickmix, wafter, bait-soak, pop-ups en vision is in eerste instantie ontwikkeld voor de Engelse markt. Maar door het grote succes ook beschikbaar geworden voor de Nederlandse markt. Deze range heeft een bitter/zoete smaak dit komt door de notenmix. Als notenmix is gekozen voor een mix van coco's met pindakaas en amandel. Door de afwijkende smaak is deze range goed te combineren met onze andere smaken en een echte rivier knaller! Nog niet overtuigd? Laat u overtuigen door onze teamleden die ermee vissen. U kunt de verhalen lezen onder team stories. 

Hennep Boekweit:

Dit is een echte unieke boilie in zijn soort. Deze boilie is van begin tot eind volledig nieuw bedacht. De combinatie van de heerlijke zachte en zoete basismix met gekiemde hennep en boekweit maakt een enorme vreet reactie los bij de karper. De boilie is afgemaakt met een unieke combinatie van scopex flavour en mint kruiden. Deze boilie is uitermate geschikt om te combineren met partikels. 

 

Scopex Liver:

Een boilie op basis van onze uitgebalanceerde HB basismix. Deze boilie heeft als extra een flinke dosis liquid liver mee gekregen en is afgemaakt met een boterachtige scopex flavour. Deze boilie is zeer geschikt voor zeer lange voercampagnes en kan het hele jaar worden ingezet. 

Robinred:

Onze robin-red garlic&fish behoort tot de beste in zijn soort. De combinatie van onze eigen zeer complete robin-red in combinatie met onze volledige basis mix aangevuld met knoflook poeder, fenegriek en LT vismeel maakt het een dijk van een boilie. 

 

Squid:

Onze premium Squid & Fish boilie is op basis van onze old skool vismix met als extra toevoeging een wateroplosbaar squid extract. Verder is hieraan nog een liquid krill en gepureerde zoete maïs uit blik toegevoegd om de instant werking te vergroten. Als flavour hebben we gekozen voor de squid van Solar (de beste op de markt). Deze boilie heeft een licht zoute smaak en is zeer geschikt voor de lange termijn.

Crab:

Onze premium monstercrab & fish boilie is op basis van onze old skool vismix met als extra toevoeging een wateroplosbaar predigested vismeel. Verder is hieraan nog aminol, melasse en gepureerde zoete maïs uit blik toegevoegd om ook de instant werking flink te vergroten. Als flavour hebben we gekozen voor de beste premium monstercrab op de markt. Deze boilie heeft een licht zoute smaak en is zeer geschikt voor de langere voer periode. 

Verdere links naar "Holland Baits Shelf Life Boilies"
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Holland Baits Shelf Life Boilies"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken