Korda Kamo Leaders Hybrid

  • Korda
  • KSZ5
€ 8,99 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Leveringstijd 2-3 dagen

Kleur

Hybride Lead Clip Leader , dit is zonder twijfel de veiligste leader op de markt, de wartel is...meer
Productinformatie "Korda Kamo Leaders Hybrid"

Hybride Lead Clip Leader, dit is zonder twijfel de veiligste leader op de markt, de wartel is namelijk vast gegoten in de lead clip. Hierdoor zal altijd het lood als eerste vrij komen in geval van nood. Alle leaders zijn verzwaard met tungsten en een speciale extra zware coating, hierdoor zal de leader perfect op de contouren van de bodem volgen. Als tijdens het drillen de leader tegen het lichaam van de vis aankomt, dan beschermt de zachte coating de karper, dit voorkomt beschadigde vissen. De 1 meter lange leaders zijn uitermate schuurbestendig en hebben een trekkracht van ruim 40lb.

Safe Zone is eigenlijk ontstaan tijdens het filmen van `The State of the Art Underwater Carp Fishing´. Er is gewoon geen betere manier om het gedrag van een karper te bestuderen ten opzichte van rig. Iedere keer als wij een DVD op de markt brengen kunnen wij natuurlijk onmogelijk al het beeldmateriaal laten zien. Wij moeten hierin knippen om uiteindelijk op 4 uur aan beeldmateriaal te komen. Jammer genoeg kunnen wij hierdoor niet al de gedragingen van de karper laten zien. Neem van ons aan dat de vissen op bepaalde wateren drommels goed voelen dat er iets aan de hand is en dat het instinct automatisch een tandje bij gaat zetten.

Maak je geen illusies. De meeste rigs worden gewoon gezien en herkent door de karpers. Hoe beter het weer, des te eenvoudig het is voor een vis, om onze aasaanbieding te vermijden. Alleen door onderlinge competitie tijdens het azen zal het mogelijk zijn om een karper te vangen. Of beter nog: als je gewoon geluk hebt dat je rig op de juiste plek ligt.Een goede camouflage van je rig zorgt er in ieder geval voor dat het gedrag van de karper tijdens het azen niet beïnvloed wordt wat doorgaans resulteert in een snellere aanbeet.

Deze unieke ervaring heeft mij geleerd dat het ontwikkelen van een `Safe Zone´ rondom je haakaas zonder twijfel meer karpers in je net brengt. Daarom zijn wij ook het enige bedrijf dat de artikelen verkoopt in verschillende kleuren. Hierdoor heb je altijd de mogelijkheid de juiste kleur te gebruiken voor de heersende omstandigheden.

Nu dan, hoe weten wij dat de nieuwe SafeZone leaders ook echt onzichtbaar worden? Wij hebben verschillende bodemmonsters genomen en deze opgestuurd om de verschillende kleuren in deze leader te implementeren. Nu kun je deze leader gebruiken op bodems met wier, grind, zand en klei. Voor jou zal de kleur misschien niet helemaal kloppen, maar leg deze maar op de bodem van je viswater en je zult merken wat wij bedoelen met onzichtbaar.

We hebben zelfs een leader met een heldere kleur om zo nog meer aan te sluiten op de wensen

Verdere links naar "Korda Kamo Leaders Hybrid"
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Korda Kamo Leaders Hybrid"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken