Korda Longchuck PVA System

  • Korda
  • KLCFW5
€ 15,95 *

Prijzen incl. btw excl. verzendingskosten

Leveringstijd 2-3 dagen

Lengte

Mesh

Hexmesh
Korda Solidz Korda Solidz
Inhoud 25 Stuk(s) (€ 0,18 * / 1 Stuk(s))
€ 4,49 *
Korda Rig Rings Korda Rig Rings
Inhoud 20 Stuk(s) (€ 0,25 * / 1 Stuk(s))
vanaf € 4,99 *
Aqua Small Bitz Bag Aqua Bitz Bags
vanaf € 20,99 *
Korda Mixa Korda Mixa
Inhoud 10 Stuk(s) (€ 0,60 * / 1 Stuk(s))
€ 5,99 *
Danny Fairbrass vertelt: “Ik vis net als zo veel andere vissers graag op afstand. Dat is ook de...meer
Productinformatie "Korda Longchuck PVA System"

Danny Fairbrass vertelt: “Ik vis net als zo veel andere vissers graag op afstand. Dat is ook de reden waarom wij besloten om de LONGCHUNCK funnelweb te produceren, de smalste versie van alle PVA systemen. Door op afstand te vissen en gebruik te maken van een PVA stick gevuld met een super attractieve mix van boiliekruimels, kan ik je garanderen dat je nooit meer je rig in de war zult gooien.

Ik heb geleerd van alle onderwater video´s dat een PVA stick met lokvoer, gevist op een kleine compacte voerstek gewoon verplaatst wordt door de azende karpers of andere aanwezige vissen. Maar dat dezelfde PVA stick met lokvoer, gevist op een stek tussen verspreid liggende boilies, de stick net zo lang bij het haakaas blijft liggen totdat er een vis voorbij komt, om het haakaas op te pakken. Op dit moment zou je een aanbeet kunnen krijgen. Mocht dit niet het geval zijn, dan ligt je rig nog steeds goed.

Dus, om kort te zijn: gebruik maken van een stick zal je vangkansen alleen maar vergroten. Nu kun je zelfs op grote afstand stekken bereiken zonder je onderlijn in de war te gooien. Omdat de LONGCHUNCK funnel web maar een diameter van 15mm heeft voelt het alsof je het niet eens gebruikt tijdens het werpen. Dit maakt het zeer geschikt voor eigenlijk alle omstandigheden. In een zachte bodem zal de stick ervoor zorgen dat het haakaas niet te ver in de bodem wegzakt. Tevens zal het haakaas minder snel de geuren van een zachte bodem gaan opnemen, daar het omringt is door het attractieve grondvoer uit de PVA stick.

Op grind, zorgt het ervoor dat de onderlijn recht blijft en klaar is om een karper te haken. Bij algen zorgt het ervoor dat de haak vrij blijft. Je kunt het tevens gebruiken om je aas in een wierbed te gooien. Maak gebruik van een korte gevlochten onderlijn en houd de lijn strak nadat het lood het wateroppervlak raakt.

De stick zal, in combinatie met zwaar lood, dwars door het wier gaan en uiteindelijk op de bodem komen. Hier is het wier veel verder uit elkaar dan aan de oppervlakte. Een karper zal nu veel makkelijker het aas kunnen opnemen omdat de haak vrij van rommel blijft. Ook de LONGCHUNCK is voorzien van een kleurcode, waardoor het heel eenvoudig wordt om de juiste navulverpakking te halen.

Verdere links naar "Korda Longchuck PVA System"
Lees, schrijf en bespreek beoordelingen...meer
Klantbeoordelingen voor "Korda Longchuck PVA System"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Laatst bekeken